schuifdeuren, enkel of dubbelvleugelige, gebogen of ronde schuifdeuren, brand en kogelwerende schuifdeuren, pvc, snelloopdeuren

Kwaliteit schuifdeuren

P D S-Installatiebedrijf in Oudenaarde is gespecialiseerd in de productie en plaatsing, en het onderhoud van automatische schuif- en vouwdeuren en tourniquets. Die garanderen niet alleen optimale toegankelijkheid, maar ook de beste beveiliging. Ideaal voor privéwoningen, winkels, zorginstellingen, en openbare en industriële gebouwen. Zelfs voor de meest veeleisende ruimte(s) configureren wij de juiste, heel precieze oplossing (die uiteraard beantwoordt aan de strengste veiligheidseisen). Onze deuren werken geruisloos, en zijn ontworpen om 24 uur per dag intens te functioneren, zonder grote onderhoudskosten.

Ons gamma

In ons gamma vindt u als particuliere of professionele klant onder meer antipaniek-schuifdeuren of full break-out-schuifdeuren. Die gebruikt u probleemloos als nooduitgang. De vaste en schuivende delen draaien, met een lichte druk op de panelen, open in de vluchtrichting.

Verder hebben wij lineaire, enkel- of dubbelvleugelige schuifdeuren. Die zijn verkrijgbaar met verschillende aandrijving- en profieltypes, afhankelijk van het gewicht en de grootte van het systeem.
Onze telescopische schuifdeuren plaatsen we op locaties met weinig montageruimte, maar toch heel wat doorgangsbehoefte. Gebogen of ronde schuifdeuren zijn dan weer ideaal voor plaatsen waar de klant ook een klein sas wil plaatsen.

Ten slotte vindt u bij P D S-Installatiebedrijf brand- en kogelwerende schuifdeuren, verticale pvc-snelloopdeuren (met een heel korte openings -en sluitingstijd). Ideaal voor ruimten waar warmteverlies, hygiëne en geluidsisolatie belangrijke factoren zijn.

Standaard én op maat

Wij verdelen en plaatsen standaarddeuren, maar ook systemen voor speciale locaties. Mooi voorbeeld: onze hermetische schuifdeuren schermen clean areas, zoals operatiezalen, laboratoria en lokalen in de farmaceutische en voedingsindustrie, honderd procent af van de buitenwereld.

Hoe dan ook hebben automatische schuifdeuren heel wat voordelen: ze beveiligen het pand beter, controleren het binnenklimaat, de luchtdruk en/of vochtigheid, houden het energieverbruik onder controle, en optimaliseren de mobiliteit van uw bezoekers.

Maak vandaag nog een afspraak voor meer info of een uitgebreide voorstelling van onze producten.

Een greep uit het gamma van automatiseerde schuifdeuren van PDS